OPTUŽNICA ZA MAJKU IZ PAKLA NAKON HORORA KOD GROCKE: Besomučno prebila ćerku (3), baba sve snimila - i ocu će se suditi zbog zapuštanja i zlostavljanja deteta!

Autor:

Hronika

23.01.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Đilac je optužena za krivično delo nasilje u porodici, a pred sudom će se naći i devojčicin otac.

OPTUŽNICA ZA MAJKU IZ PAKLA NAKON HORORA KOD GROCKE: Besomučno prebila ćerku (3), baba sve snimila - i ocu će se suditi zbog zapuštanja i zlostavljanja deteta!

Foto: Printksin: Facebook

Slavica Đilas pretuka dete u Grockoj

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Slavice Đilas iz Grocke, koja je krajem oktobra pretukla svoju troipogodišnju ćerkicu dok je njena majka sve to snimala.

Kako je saopšteno iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva Slavica Đilac je optužena za krivično delo nasilje u porodici, kao i zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, piše Blic.

Pored nje, optužnica je podignuta i protiv oca deteta P.P. do kojeg je tužilaštvo došlo tokom istrage i utvrdilo da je učestvovao u zapuštanju i zlostavljanju troipogodišnje devojčice.

Da podsetimo, na užasavajućem sminku koji se pojavio i proširio društvenim mrežema, vidi se majka Slavica Đilas (27) iz Begaljice (deo Grocke) kako bezočno šamara devojčicu i sve vreme joj govori: "Ovo ti je za Zorana. Zbog tebe je naš Zoran u zatvoru. Milice, zašto diraš Zorana".

Foto: Printskrin: Facebook

Majka prebila trogodišnju ćerku

Na snimku koji je sve uznemirio, vidi se žena kako krvnički udara nemoćnu trogodišnju devojčicu. Jednom rukom joj drži ručice dok je drugom besomučno šamara.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je odmah nakon saznanja o video-snimku nasilja nad detetom sazvalo vanredni sastanak Grupe za koordinaciju i saradnju za Opštini Grocka i u saradnji sa Centrom za socijalni rad i policijskom stanicom Grocka odmah preduzelo sve mere u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za ovaj događaj i zaštitu deteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading