KRVNIČKI PRETUKAO ĆERKU - UDARAO DETE IGRAČKOM DOK JE NIJE POLOMIO: Nasilniku godinu dana zatvora zbog jezivog porodičnog nasilja!

Autor:

Hronika

29.12.2022

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac koji je pretukao ćerku je priznao krivično delo nasilje u porodici.

KRVNIČKI PRETUKAO ĆERKU - UDARAO DETE IGRAČKOM DOK JE NIJE POLOMIO: Nasilniku godinu dana zatvora zbog jezivog porodičnog nasilja!

Foto: Profimedia

Nasilje nad detetom

I. T. koji je pretukao je svoju petogodišnju ćerku D. T. sredinom novembra ove godine, jer je devojčica nije pokupila igračke osuđen je na godinu zada zatvora zbog nasilja u porodici.

Naime, kako je saopšteno iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva, a prema navodima iz krivične prijave, I. T. je u stanu u kom živi sa suprugom i dvoje maloletne dece, ćerkicu koja se nalazila na krevetu uhvatio u predelu ruke i bacio je na drugu stranu kreveta, vičući na nju jer nije rasklonila igračke, nakon čega joj je plastičnom igračkom koju je držao u ruci zadavao udarce u predelu čela dok se igračka nije polomila, da bi potom oštećenoj patikom koju je uzeo iz cipelarnika zadao još nekoliko udaraca po glavi i telu, dok ju je drugom rukom držao za kosu.

Devojčica je tada zadobila lake telesne povrede.

Osumnjičeni je saslušan 14. novembra kada je negirao izvršenje krivičnog dela. Nakon saslušanja, Prvi osnovni sud u Beogradu mu je na predlog tužilaštva odredio pritvor koji traje do danas.

U toku istrage ispitana je svedok majka oštećene D.T. izvršeno je psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog I.T. kao i oštećene D.T. a pribavljeni su i izveštaji Gradskog centra za socijalni rad.

Međutim, on je 26. decembra na saslušanju u prostorijama tužilaštva priznao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je sa njim, u prisustvu branioca, zaključen sporazum o priznanju krivičnog dela - nasilje u porodici.

U skladu sa zaključenim sporazumom, Prvi osnovni sud u Beogradu je okrivljenog I.T. proglasio krivim i osudio ga na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine, pri čemu mu je i produžio pritvor do upućivanja na izdržavanje kazne zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading