JEZIVO PORODIČNO NASILJE U JAKOVU: Pijani muškarac prebio ženu - udarao je u glavu!

Autor:

Hronika

02.02.2023

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je uhapšen i protiv njega je podneta krivična prijava.

JEZIVO PORODIČNO NASILJE U JAKOVU: Pijani muškarac prebio ženu - udarao je u glavu!

Foto: Profimedia

Nasilje

Policijski službenici Policijske stanice Surčin u saradnji sa Trećim Osnovnim Javnim Tužilaštvom u Beogradu uhapsili su N. L. (57) zbog nasilja u porodici.

On se sumnjiči da je u sredu u stanu u ulici Braće Stupar u Jakovu u pijanom stanju nakon verbalne rasprave fizički napao svoju suprugu V. L. (55), piše Telegraf..

On ju je držao, a zatim udarao rukom u predelu glave.

N. L je uhapšen i protiv njega je podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici.

Ova vest stiže nakon informacije koja je uznemirila javnost kada je hirurg sa VMA prebio suprugu u njihovom stanu u Zemunu.

Da podsetimo, policijska patrola iz Zemuna intervenisala je juče zbog prijavljenog nasilja u porodici, nakon čega je uhapšen Nikola Ostojić zbog sumnje da je pretukao svoju suprugu I.O.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Zemun, uhapsili su N. O. (1975) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Sumnja se da je on, u januaru ove godine, više puta tukao četrdesetdvogodišnju suprugu, udarao je po glavi i telu, šutirao i davio kablom, nanevši joj teške telesne povrede - navodi se u saopštenju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading