BEZ IZNENAĐENJA U MAJAMIJU: Rubljov i Šapovalov sigurni na startu!

Autor:

Sport

24.03.2023

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvim mečevima današnjeg programa pobede su odneli favoriti.

BEZ IZNENAĐENJA U MAJAMIJU: Rubljov i Šapovalov sigurni na startu!

Foto: Tanjug/AP

Andrej Rubljov

Ruski teniser Andrej Rubljov je na odličan način započeo Masters u Majamiju, pošto je u meču drugog kola bio bolji od Džona Džefrija Volfa sa 2:0 (7:6, 6:4).

Nakon što je bio slobodan u prvom kolu kao nosilac, Rus je u prvom meču na Floridi naleteo na vrlo neugodnog protivnika, koji je svoje najbolje partije u karijeri pružao na ovogodišnjem Australijan openu.

Upravo je Volf bolje otvorio susret, pa je stigao do brejka već u prvom gemu. Ipak, Rubljov se vratio u samom finišu prvog dela igre, da bi zatim osvojio i taj-brejk, čime je došao do prednosti.

Mučio se Rubljov da u nastavku slomi otpor protivnika, a to mu je za rukom pošlo u sedmom gemu, kada je stigao do jedinog brejka u drugom setu, pa je sa 6:4 rešio i drugi set u svoju korist i na taj način stigao do trijumfa.

Pobedom je svoje učešće u Majamiju započeo i Denis Šapovalov, koji je kao i Rubljov bio slobodan na otvaranju.

Sada je za protivnika dobio Gvida Pelju, a u vrlo neizvesnom duelu, Kanađanin je slavio posle tri seta (6:3, 3:6, 6:3).

U narednim duelima, Rubljova čeka pobednik meča u kome se sastaju Miomir Kecmanović i Igo Ember, dok će Šapovalov igrati sa boljim iz meča u kom se sastaju dva Amerikanca, Tejlor Fric i Emilio Nava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading