ŠPANAC JE STRAH I TREPET: Karlos Alkaras je UDARNA VEST!

Autor:

Sport

21.03.2023

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura nakon finala Indijan Velsa, koje je as iz Mursije učinio dosadnim.

ŠPANAC JE STRAH I TREPET: Karlos Alkaras je UDARNA VEST!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaras

Španski teniser Karlos Alkaras "pregazio" je Rusa Danila Medvedeva u finalu Indijan Velsa, a trener Moskovljanina Žil Servara istakao je da će naredni put morati bolje da se spreme za okršaj sa novim svetskim brojem 1.

Učitelj Moskovljanina je upitan i da li se Medvedev uplašio Alkarasa, a na to je odgovorio da će morati "njega da pita".

Alkaras je teniski Tajson. Bilo je loptica koje su bile 10 metara udaljene od Danila, nakon udaraca ludom snagom i brzinom. Znali smo da ima taj kvalitet, ali on je neverovatan. Nije bilo odbrane od njega. Moraćemo da mu nađemo mane - rekao je Servara za "Ekip", a potom je dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nemoć Medvedeva u kalifornijskoj pustinji

Danil nije bio dobar u određenim fazama u kojima je Alkaras samo vraća loptu, a to nije bio on. Pitaću ga da li je strah od onoga što je Alkaras sposoban da uradi doveo do neuspeha. Ponekad je želeo da napadne, ali to nije bilo kako je hteo. Igranje protiv Alkarasa tera protivnike da se zapitaju: ‘Šta moram da popravim? Kako da igram?’ - podvukao je Servara.

Podsetimo, Alkaras mora da odbrani titulu i u Majamiju, kako bi se zadržao na čelu ATP liste, a Medvedev preti da prestigne Novaka Đokovića po zaradi od turnira u 2023. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading