ĐOKOVIĆA STIŽE I MEDVEDEV! Novi UDARAC za Novaka posle gubitka prvog mesta na ATP listi!

Autor:

Sport

21.03.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanci Srbinu napravili veliki problem.

ĐOKOVIĆA STIŽE I MEDVEDEV! Novi UDARAC za Novaka posle gubitka prvog mesta na ATP listi!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Španski teniser Karlos Alkaras smenio je Novaka Đokovića na čelu ATP liste i sada je na vrhu sa 260 bodova viška u odnosu na Srbina. Nole još uvek drži primat po parametru zarade od turnira u 2023. godini, ali mu tu opasno "preti" Rus Danil Medvedev.

Moskovljanin je poražen od igrača iz Mursije sa 2:0, ali je plasmanom u finale mastersa odigranog u kalifornijskoj pustinji inkasirao 662 hiljade dolara.

Đoković je i dalje prvi na listi sa zarađenih 2,3 miliona američkih novčanica, dok je Medvedev premašio dva miliona i imaće šansu da se u Majamiju domogne vrha.

Svoju priliku da se popnu na vrh ove liste vrebaju Stefanos Cicipas i Alkaras, jer trijumf na Floridi donosi preko 1,2 miliona dolara.

Foto: Printscreen

Zarade tenisera u 2023. godini

Što se tiče žreba za Majami, mladom Špancu se "otvorio put" ka finalu, a vlasnik 22 grend slem titule je onemogućen da igra na američkoj turneji jer nije vakcinisan protiv koronavirusa. Svoju priliku za novi pehar, ali i još novca, potražiće na šljaci, u Monte Karlu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading