NOVAK STREPI! Đokoviću ostala još SAMO JEDNA šansa!

Autor:

Sport

19.03.2023

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je na korak od velikog problema.

NOVAK STREPI! Đokoviću ostala još SAMO JEDNA šansa!

Foto: ST/N. Mutić

Novak Đoković trenutno je prvi teniser sveta, ali postoje šanse da već sledeću ATP listu ne dočeka na vrhu.

Za to je zaslužan Karlos Alkaras koji je nastavio sa sjajnim igrama u Indijan Velsu, pa je u dva seta (7:6, 6:3). Ako Alkaras u finalu bude bolji od Medvedeva koji je, takođe u dva seta, savladao Fransisa Tijafoa (7:5, 7:6), Đoković više neće biti prvi reket planete, već će na njegovo mesto doći mladi Španac.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Dakle, Novaku je ostala još samo jedna šansa da ne izgubi tron i ona leži u Danilu Medvedevu, te zbog toga uopšte nije mala. Ruski teniser osvojio je tri vezana turnira (Roterdam, Dohu i Dubai) a sada će imati prilike da potvrdi fenomenalnu formu i stigne do četvrtog trofeja u nizu.

Što se tiče samog meča Alkarasa i Sinera, Španac je izdržao pritisak u prvom setu u kom je viđen po jedan brejk i gde je Italijan imao čak i set loptu. Ušlo se u taj-brejk i Alkaras ga je odigrao rutinski te slavio sa 7:4.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras

 

U drugom setu viđeno je dosta manje uzbuđenja, Alkaras je napravio brejk već u drugom gemu, zadržao je svoj servis i plasirao se u veliko finale.

Da li će doći do pehara i povratka na prvo mesto ATP liste, ostaje da se vidi. Finalni meč između Karlosa Alkarasa i Danila Medvedeva na programu je u noći između nedelje i ponedeljka (00:00)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading