ĐOKOVIĆ "KAO NA IGLAMA"! Novak NEMOĆAN, čeka veoma VAŽNE vesti iz Amerike!

Autor:

Sport

18.03.2023

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser planete gledaće ka Indijan Velsu.

ĐOKOVIĆ "KAO NA IGLAMA"! Novak NEMOĆAN, čeka veoma VAŽNE vesti iz Amerike!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Novak Đoković trenutno se nalazi na prvom mestu na ATP listi, ali je veoma veliko pitanje da li će tamo ostati i u ponedeljak.

Nole je nemoćan jer nije u prilici da se bori za bodove u Indijan Velsu te mu ne preostaje ništa drugo nego da "kao na iglama" čeka rezultate završnice ovog turnira i nada se da trofej neće osvojiti Karlos Alkaras.

Ako Đoković dočeka dobre vesti i Alkaras ostane bez trofeja, Nole će i narednu nedelju početi kao prvi reket sveta. Ako Španac uspe da pobedi u polufinalu i finalu Indijan Velsa, Đoković će pasti sa vrha.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Zbog toga je sva pažnja javnosti u subotu uveče usmerena na Indijan Vels gde će se u polufinalnim duelima sastati Danil Medvedev i Fransis Tijafo (21.00), a zatim i Karlos Alkaras i Janik Siner (ne pre 22.30).

Ako Italijan uspe da savlada Alkarasa doneće Novaku puno radosti i zadržaće Srbina na čelu ATP liste, a ako Španac opravda ulogu favorita Đokoviću će preostati da u finalu navija za boljeg iz meča Medvedev - Tijafo.

Đokoviću svakako u prilog ide i to da je prema trenutnoj formi prvi favorit za osvajanje Indijan Velsa Rus Danil Medvedev koji je na poslednja tri turnira - Roterdam, Dohu i Dubai.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading