NE SLUTI NA DOBRO! Đoković dobio nove KATASTROFALNE vesti!

Autor:

Sport

17.03.2023

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak je blizu gubitka prvog mesta na ATP listi.

NE SLUTI NA DOBRO! Đoković dobio nove KATASTROFALNE vesti!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nema dobrih vesti iz Sjedinjenih Američkih Država za Novaka Đokovića.

Čak naprotiv, Đoković je dobio katrastrofalne vesti pošto je Karlos Alkaras sada na dva koraka da ga skine sa vrha ATP liste.

Španac se plasirao u polufinale turnira u Indijan Velsu i to bez puno muka pošto je u dva seta savladao Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima (6:4, 6:4). Meč je trajao tačno dva sata, a Alkaras je odigrao taman koliko je trebalo da stigne među četiri najbolja na ovom turniru i zakaže okršaj sa Janikom Sinerom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras

 

Po završetku meča mladi Španac govorio je o Novaku Đokoviću i Rafaelu Nadalu. Spomenuo je Alkaras da su mu oni primer koji je sledio u oporavku od povrede.

Gledam velike igrače, Đokovića i Nadala, kada dolaze posle povrede i imaju visok procenat da osvoje turnir. Zato sam gledao njih kada sam bio povređen i oni te motivišu da odigrate dobro kada se vratite na teren - istakao je Alkaras.

Španac je prethodne godine stigao takođe do polufinala Indijan Velsa, što znači da je sada uspeo da odbrani te bodove. Ako osvoji turnir vratiće se na prvo mesto ATP liste i svrgnuće Novaka Đokovića sa trona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
ana

17.03.2023 20:25

katastrofalne vesti su da je nedajBoze bolestan. a 1. mesto vise nije vazno nego grand slamovi. tako, samo da znate ;-)