SRBIJA STAJE NA DVA SATA: Novak Đoković saznaje NAJBITNIJU informaciju u sezoni!

Autor:

Sport

16.03.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa nestrpljenjem se čeka njegov izlazak na teren.

SRBIJA STAJE NA DVA SATA: Novak Đoković saznaje NAJBITNIJU informaciju u sezoni!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaras igraće noćas, od 2 sata ujutru, svoj četvrtfinalni meč na Mastersu u Indijan Velsu, a protivnik će mu biti Kanađanin Feliks Ože-Alijasim.

Alkaras i dalje ima mogućnost da sruši Novaka Đokovića sa prvog mesta ATP liste, za šta mu treba da osvoji turnir u Kaliforniji, tako da ga večeras čeka prvo od tri moguća finala, ukoliko želi da ponovo bude na čelnoj poziciji.

Ipak, u četvrtini finala ga čeka izuzetno težak zadatak, pošto će mu rival biti Ože-Alijasim, koji ga je pobedio u sva tri prethodna međusobna okršaja, poslednji put u polufinalu turnira u Bazelu, oktobra 2022. godine.

Sigurno je da će rezultat ovog meča ispratiti i Novak Đoković, ali i cela Srbija, kako bi saznali da li Alkaras i dalje ima šanse da smeni našeg teniser na čelu karavana. Ipak, treba podsetiti da će Španac, čak i da osvoji Indijan Vels, morati da podigne pehar i na predstojećem Mastersu u Majamiju, ili će posle samo dve nedelje ponovo vratiti Novaku prvo mesto na listi.

Pobednik ovog duela će u polufinalu igrati protiv boljeg iz meča u kome će snage odmeriti Janik Siner i Tejlor Fric.

Jedan polufinalni par je već poznat, a čine ga Danil Medvedev, koji je bio uspešniji od Alehandra Davidoviča Fokine, odnosno Frensis Tijafo, koji je u dva seta savladao Britanca Kamerona Norija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading