PREVRNUO SE ČAMAC NA DUNAVU KOD PANČEVCA: 3 osobe se vode kao nestale, jedna spašena

Autor:

Hronika

19.03.2023

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je sinoć oko 22.45 alarmirala Hitnu pomoć zbog prevrtanja čamca sa četiri osobe na Dunavu ispod Pančevačkog mosta, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

PREVRNUO SE ČAMAC NA DUNAVU KOD PANČEVCA: 3 osobe se vode kao nestale, jedna spašena

Foto: Tanjug/ V. Sporčić

Prema rečima dežurnog lekara, pripadnici rečne policije uspeli su da izvuku 36-godišnjeg muškarca koji je plivao Dunavom do obale kod Krnjače, ali tri muškarca vode se kao nestala i policija intenzivno traga za njima.

Muškarac koji je spasen bio je u stanju fizičke iscrpljenosti i on je u stabilnom stanju prevezen u Urgentni centar.

Na Zrenjaniskom putu, kod supermarketa Lidl sinoć u 21.20 dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedan mlađi muškarac lakše povređen i prevezen u Urgentni centar.

Prema rečima dežurnog lekara noćas su dežurale 22 ekipe, koje su intervenisale ukupno 115 puta, od toga 23 intervencije na javnim mestima, najviše zbog lica u alkoholisanom stanju, a među njima je bilo i maloletnika.

Svi alkoholisani pacijenti su prevezeni na VMA gde im je pružena medicinska pomoć na odeljenju toksikologije.

Tokom noći su se javljali hronični bolesnici, najviše sa simptomima moždanog udara, kariovaskularnim tegobama i bolom u grudima, tahikardijama i povišenim krvnim pritiskom, kao i astmatičari i psihijatrijski pacijenti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading