POJAVILA SE UBICA NA ATP TURU: Novaku preti ULTRATALENAT - brutalna kombinacija Federera i Nadala!

Autor:

Sport

24.03.2023

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svoj potencijal otvrdio je već kao tinejdžer.

POJAVILA SE UBICA NA ATP TURU: Novaku preti ULTRATALENAT - brutalna kombinacija Federera i Nadala!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Argentinski teniser Fakundo Bagnis pokušaće večeras od 20 sati da napravi čudo na startu Mastersa u Majamiju protiv favorizovanog Španca Karlosa Alkarasa. Trenutno 100. reket sveta imao je samo reči hvale za mladog asa iz Mursije, koji ga je već tri puta pobedio u dosadašnjem toku karijere.

Bagnis je mišljenja da Alkaras poseduje "ubilački instikt", te da predstavlja idealnu kombinaciju sunarodnika Rafaela Nadala i Švajcarca Rodžera Federera.

To što on može da uradi sa 19 godina je neverovatno. Ali njegov stav i mentalitet su snažni. Mislim da je Karlos poput ubice. Ne možete da dišete. Napada vas sve vreme. Ima toliko udaraca i trikova - počeo je argentinski igrač, a onda je dodao:

 

 

- Sećam se da sam u Kordenonsu rekao da njegov servis nije tako dobar. Sada to ne mogu da kažem. Pretalentovan je. Njegova brzina i neverovatni udarci sa svih delova terena. Mislim da je Karlos kombinacija Nadala i Federera - poručio je Bagnis.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Supertalentovan je - Bagnis o Alkarasu

Alkaras je smenio Srbina Novaka Đokovića na čelu ATP liste, osvajanjem Mastersa u Indijan Velsu, a da bi se zadržao na tronu neophodno je da odbrani trofej na Floridi. Bez obzira na ishod turnira iz serije 1000, Španac je već potvrdio da je Noletov najveći rival, kako na rang-listi, tako i na predstojećim velikim turnirima...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading