ŠPANCI U OČAJU: Nadal KAO Federer - NEĆE IGRATI!

Autor:

Sport

22.03.2023

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski velikan miljama daleko od smotre najboljih svetskih tenisera posle katastrofalnog starta sezone.

ŠPANCI U OČAJU: Nadal KAO Federer - NEĆE IGRATI!

Foto: Tanjug/AP

Nadal i Federer

Kako se teniska sezona zahuktava, "kuva" se i trka među igračima za plasman na Završni masters u Torinu, a sva je prilika da u "gradu Fijata" nećemo gledati legendarnog Španca Rafaela Nadala.

Naime, Rafa je tek 315. na tabeli tzv. ATP trke, pošto je u 2023. godini zabeležio tek jedan trijumf! Vlasnik 22 grend slem titule je u 1. kolu Australijan open bio bolji od Britanca Džeka Drejpera, da bi ga već na narednom stepeniku zaustavio Amerikanac Mekenzi Mekdonald - 6:4, 6:4, 7:5.

Republika

Foto: Printscreen

"Potop" Nadala

Nadalova trenutna "forma" predstavlja veliki razlog za brigu za špansku publiku, a njegova situacija je uporediva sa Federerovom, neposredno pre penzionisanja.

Takođe, u sličnom sosu je bio i Novak Đoković, aktuelni lider ATP trke, minule sezone, ali je Srbin od početka proleća zaigrao maestralno sustigavši zaostatak koji je imao za najboljim igračima planete.

Nole je, za sada, najbliži Torinu sa 2430, sledi Medvedev sa 2040, pa Alkaras, Cicipas...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading