KAKO POSLE POVREDE? Na pomolu su LOŠE VESTI za Novaka - sve će biti jasno do kraja vikenda!

Autor:

Sport

17.03.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac ima priliku da se vrati na tron, a da li će u tome uspeti saznaćemo veoma brzo.

KAKO POSLE POVREDE? Na pomolu su LOŠE VESTI za Novaka - sve će biti jasno do kraja vikenda!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Mladi španski teniser Karlos Alkaras ima priliku da osvajanjem Mastersa u Indijan Velsu svrgne Novaka Đokovića sa čela ATP liste. As iz Mursije je dogurao do polufinala na turniru u kalifornijskoj pustinji, a nakon pobede nad Kanađaninom Feliksom Ože-Alijasimom dotakao se velikana.

Alkaras je istakao da je od Noleta i sunarodnika Rafaela Nadala naučio kako da se na najbolji mogući način vrati na teren posle povrede.

Gledam te velike igrače, Đokovića i Rafu, kako igraju kada se vraćaju posle povreda. Oni imaju visok procenat osvojenih turnira odmah posle povrede. Ugledao sam se na njih dok sam trenirao. Motivisali su me da igram dobro posle povrede na prvim turnirima. Bio sam iznenađen kada sam osvojio Buenos Ajres, ali sada baš i nisam - špdvukao je Alkaras.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Uči od Novaka i Rafe - Karlos Alkaras

Španac će se za finale turnira iz serije 1000 boriti sa Janikom Sinerom, dok drugi polufinalni par čine Danil Medvedev i Frensis Tijafo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading