K'O PILE U KUČINE: Muk u Španiji zbog POGUBLJENOG Karlosa Alkarasa!

Autor:

Sport

22.02.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest mladog asa "šokirala" njegove navijače na Pirinejima.

K'O PILE U KUČINE: Muk u Španiji zbog POGUBLJENOG Karlosa Alkarasa!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaras

Španski teniser Karlos Alkaras otkrio je da je "izgubio kompas" nakon što je ostvario svoje ciljeve - osvajanje grend slem titule (US open) i proboj na čelo ATP liste.

As iz Mursije se suočio sa problemima sa povredom i lošim rezultatima, a zbog novonastale situacije morao je da se zapita u kom pravcu ide.

- Kada sam morao da se vratim na takmičenja, bilo je trenutaka kada sam rekao: ’Stres!’. Možda nisam u potpunosti shvatio šta se dogodilo. Možda sam instinktivno izgubio malo nade. Mislim da kad sam postigao ono o čemu sam maštao od malih nogu, nesvesno izgubio te težnje. I zato je bilo teško. Niko nije uživao u tome. Pomislio sam – kuda idem sada? - izjavio je Alkaras, a potom je odao priznanje članovima tzv. "velike trojke" na konstantnosti.

Koliko god da je teško doći do prvog mesta, mnogo je teže tu i ostati. Ono što su Rodžer, Rafa i Đoković uradili je skoro nemoguće. Kada osvojite prvi Grend slem, shvatite koliko je to komplikovano. Nastaviću da težim ka ostvarenju snova, iako već jesam - zaključio je vunderkind sa Pirineja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Alal im vera - Oduševljeni Alkaras "skinuo kapu" Đokoviću, Federeru i Nadalu

Podsećanja radi, Alkaras se na teren vratio titulom u Buenos Ajresu, a ako podigne pehar i u Rio de Žaneiru izjednačiće se sa srpskim igračem Novakom Đokovićem na vrhu ATP liste, mada će vlasnik 22 "slema" ostati prvoplasiran zbog kriterijuma rangiranja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading