TATA, IDEMO DA RADIMO ONO ŠTO I FEDERER: Neverovatno otkriće - od malih nogu se divio Rodžeru!

Autor:

Sport

19.02.2023

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener teniskog superstara otkrio nešto što je začudilo mnoge.

TATA, IDEMO DA RADIMO ONO ŠTO I FEDERER: Neverovatno otkriće - od malih nogu se divio Rodžeru!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaras

Od momenta kada je stupio na veliku tenisku scenu, Španca Karlosa Alkarasa porede sa sunarodnikom Rafaelom Nadalom, ali je jedan od njegovih trenera Antonio Kasales istakao da se njegov učenik kao dečak divio Švajcarcu Rodžeru Federeru.

Viđao sam ga od malena na akademiji na treningu, uvek se nešto novo događalo. Kada je imao 15 ili 16 godina, pitao sam se kako je to nešto uradio. Uvek je bio vest. Njegov otac mi je rekao da kada je Karlos imao četiri ili pet godina, gledao je tenis na tabletu ili TV-u i rekao: “Tata, idemo na teren i radićemo ono što Federer radi’. Već tada je želeo da oponaša neke stvari - naveo je Kasales, a potom je poentirao:

Po kreativnosti više liči na Federera. Ali posle, po svom stavu, on bez sumnje više liči na Rafu - zaključio je učitelj igrača iz Mursije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fedeks očarao mladog Alkarasa

Podsetimo da je Alkaras, iako ima tek 19 godina, već uspeo da osvoji Grend slem titulu na US Openu, kao i da stigne do prvog mesta na ATP listi. Sa čela ga je smenio Srbin Novak Đoković, a španskog igrača večeras od 20 časova očekuje okršaj sa Britancem Kameronom Norijem u finalu turnira u Buenos Ajresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading