HRVAT PROVOCIRAO SRBIJU, PA SADA PROMENIO PLOČU: Šokantna izjava slavnog fudbalera!

Autor:

Sport

24.03.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istakao je da se vrlo često čuje sa Novakom Đokovićem.

HRVAT PROVOCIRAO SRBIJU, PA SADA PROMENIO PLOČU: Šokantna izjava slavnog fudbalera!

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić i Dejan Lovren

Dejan Lovren, poznati hrvatski fudbaler, našao se u centru pažnje nakon Mundijala u Kataru, pošto je zajedno sa svojim saigračem Marcelom Brozovićem provocirao Srbiju pevajući Tompsonove pesme, i uzvikujući "Za dom spremni".

Ovakav potez je odmah naišao na osudu srpske, ali i međunarodne javnosti, pa je Lovren očigledno odlučio da promeni ploču. On je, gostujući u podkastu "Inkubator", za početak pričao o duelu koji su Srbija i Hrvatska odigrali još davne 2013. na Marakani, u meču koji je završen rezultatom 1:1.

To su utakmice koje se ne igraju svaki dan. Kao da igraš protiv Brazila! Kako ne da se ne uporedi tako!? U mojim očima je kao da je meč sa Brazilom, ideš da daš sve od sebe – rekao je Lovren.

Foto: Tanjug/AP

Dejan Lovren i Luka Modrić

Dodao je i da je nedavno odgledao celu utakmicu.

Osetiš tu energiju, "pucaš" na sve strane... Baš sam nedavno gledao celu utakmicu na "Jutjubu" kada smo igrali u Srbiji. Igrao sam na levom boku, uz Šimunića, Ćorluke i Srne. Bilo je 1:1 u paklenoj atmosferi.

Za kraj, pričao je i o Novaku Đokoviću, sa kojim se kako sam kaže često čuje preko Instagrama.

Nekad razmenimo poruke na Instagramu, pružimo podršku jedan drugom. Cenim ljude koji imaju stav i nisu u začaranoj mašineriji, već gledaju van tog okvira – dodao je Lovren.

Podsetimo, Lovren je prethodne tri godine proveo nastupajući za Zenit, a odnedavno je član francuskog Liona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading