SKUPILO SE SVE ONO HRVATSKO U NJEMU! Srbima se prevrće želudac: Oglasio se selektor "vatrenih" o BRUTALNOM startu Šimunića nad Sulejmanijem!

Autor:

Sport

06.03.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje se priča o tom potezu defanzivca komšija.

SKUPILO SE SVE ONO HRVATSKO U NJEMU! Srbima se prevrće želudac: Oglasio se selektor "vatrenih" o BRUTALNOM startu Šimunića nad Sulejmanijem!

Foto: Starsport

Brutalan start Šimunića

Prošlo je deset godina od epskog meča Srbije i Hrvatske na Marakani, koji će ostati upamćen po brutalnom startu Josipa Šimunića nad Miralemom Sulejmanijem.

Džo je dobio direktan crveni karton, a njegov gest je u podkastu Inkubator komentarisao tadašnji selektor "vatrenih" Igor Štimac.

Šimunić? Pokopao me je...Kad sam video da je krenuo na Sulejmanija, pala mi je zastavica na oči. Nije trčao da njega stigne i uzme mu loptu, trčao je toliko da bude kratak da može da ga pogodi. Njemu je sve 'ono hrvatsko' došlo u glavu, video je metu, uokvirio je metu i gledao je kada da stigne. To je bilo gadno čišćenje, nije bilo lepo - naveo je Štimac.

Podsetimo da su Srbi i Hrvati tada remizirali sa 1:1, "kockasti" su kod kuće slavili sa 2:0, a "orlovi" su ostali bez plasmana na Mundijal u Brazilu 2014. godine. Ipak, o Simunićevom nesportskom gestu i dalje se priča...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading