SJAJNA VEST ZA SRBIJU: Posle Samardžića, ORLOVI dobijaju novo pojačanje?

Autor:

Sport

27.02.2023

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko dođe do ovoga, to bi znatno ojačalo reprezentaciju Srbije.

SJAJNA VEST ZA SRBIJU: Posle Samardžića, ORLOVI dobijaju novo pojačanje?

Foto: Starsport

Lazar Samardžić, vezista Udinezea, pre nekoliko dana je doneo odluku da će ubuduće nastupati za fudbalsku reprezentaciju Srbije, što je obradovalo javnost u Srbiji.

Nakon Mileta Svilara, Stefana Mitrovića i pomentuog Lazara Samardžića, reprezentacija Srbije bi uskoro mogla da dobije novo veliko pojačanje, koje bi donelo veliki kvalitet Draganu Stojkoviću Piksiju i njegovoj ekipi.

Reč je o Darianu Malešu, fudbaleru Intera na pozajmici u Bazelu. Maleš ima 21 godinu, a ove sezone je na 28 utakmica postigao devet golova, a uz to je upisao i deset asistencija.

Njegov agent je nedavno izrazio nezadovoljstvo činjenicom da Maleš još uvek nije dobio poziv selektora Švajcarske, zemlje za koju takođe ima pravo nastupa. Mladi fudbaler ima srpsko poreklo, pa bi vrlo lako mogli da vidimo Maleša u dresu "orlova", ukoliko se neke kockice poklope.

Maleš pokriva sve pozicije u napadu, ali je najkorisniji na poziciji ofanzivnog veziste i desnog krila. Visok je 189 centimetara, prodoran, ima dobar udarac kako nogom, tako i glavom, a takođe je i specijalista i za izvođenje prekida.

U Italiju je stigao iz Lucerna 2020. godine za 2,5 miliona evra, a Bazel ima opciju da ga otkupi. Za omladinsku reprezentaciju Švajcarske je odigrao 11 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading