VELIKA VEST ZA PIKSIJA IZ ITALIJE: Reprezentacija Srbije dobija desnog beka!

Autor:

Sport

16.02.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda ga se olako odrekla, a on je svoju sreću pronašao na Apeninima.

VELIKA VEST ZA PIKSIJA IZ ITALIJE: Reprezentacija Srbije dobija desnog beka!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi tokom meča Srbija - Brazil

Defanzivac Fiorentine Aleksa Terzić, odlukom trenera Vićenca Italijana, u narednom periodu će nastupati kao desni bek, a ukoliko opravda očekivanja to bi mogla da bude sjajna vest za selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

Naime, ovaj 23-godišnjak od početka profesionalne karijere nastupa po levom defanzivnom boku, ali kadrovska situacija u Firenci diktira promenu. Srbin će se okušati na novom mestu u timu, koje se i u redovima "orlova" pokazalo kao deficitarno.

Republika

Foto: Starsport

Terzić u crveno-beloj opremi

Tu poziciju je na Mundijalu u Kataru pokrivao Andrija Živković, ali bi Terzić mogao da predstavlja dugoročno rešenje za srpski nacionalni tim.

Terzić je na stadion "Artemio Franki" stigao 2019. godine, kada su ga ljubičasti Crvenoj zvezdi platili 1,7 miliona evra, a od tada je upisao 38 nastupa, uz tri asistencije. Boravio je i na pozajmici u Empoliju, a za A selekciju Srbije zabeležio je pet nastupa.

Podsećamo da Fiorentina od 18 časova i 45 minuta gostuje Bragi na "Municipalu" u okviru prvog meča plej-ofa Lige konferencija, a Terzić se nalazi na klupi za rezervne igrače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading