PUTIN NEĆE DOŽIVETI DA VIDI KRAJ RATA U UKRAJINI! Ruski politikolog zapanjio naciju u emisiji uživo u udarnom terminu! (VIDEO)

Autor:

Svet

06.03.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Mikejev, poznati ruski politikolog šokirao je gledaoce države televizije zapaljivim tvrdnjama o toku rata u Ukrajini i sudbini ruskog predsednika Vladimira Putina i njegovih najbližih saradnika.

PUTIN NEĆE DOŽIVETI DA VIDI KRAJ RATA U UKRAJINI! Ruski politikolog zapanjio naciju u emisiji uživo u udarnom terminu! (VIDEO)

Foto: printscreen/Tanjug/AP

Mikejev, koji je bivši direktor ruske istraživacke i monitoring kompanije Centar za analizu trenutne politike u emisiji uživo "Nedeljom uveče" u udarnom terminu ocenio se ono što zvanična Moskva zove "Specijalnom vojnom operacijom" ne odvija po planu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Naš položaj se ozbiljno pogoršao... Ili da konačno krenemo napred i prestanemo da imitiramo suverenitet i zaista postignemo uspeh, ili da se povlacimo sa ogromnim neuspehom - naveo je on.

- Ako nastavimo dalje na ovaj način i ovom brzinom, ti i ja nećemo živeti dovoljno dugo da vidimo uspehe. I budimo iskreni prema sebi - ni naše rukovodstvo neće poživeti dovoljno dugo za to - rekao je on.

 

 

Kako piše britanski Dejli mejl, komentari Mikejeve došli su usred četvorominutne tirade u kojoj je udario na ruske vojne komandante i Kremlj zbog, kako je opisao, "ćutanja" kao odgovora na neuspehe na bojnom polju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

On je upozorio da Rusija nikako ne sme da se povuče, jer bi taj potez na Zapadu bio ocenjen kao slabost.

Takođe, politikolog je pozvao oružane snage da „stvore probleme nacijama koje podržavaju Ukrajinu" pokretanjem daljinskih udara kako bi demonstrirali rusku „tehnološku superiornost" i da prestanu da „igraju po pravilima igre koja su nam nametnuta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nenad

06.03.2023 15:32

ti sinko ne pametuj previse . kakve veze ima za koje vreme ce Rusija da samelje naciste , korak po korak ali ce ih unistiti . I ja licno pravdam ovu taktiku posteppenog melvenja nacistickog mesa , uz maksimalno cuvanje ruskih zivota , tj. ruskih vojnika. Za to vreme treba odrzati visoku cenu nafte i gasa i polako . Okrenuti se Indiji , Kini , uopste BRIKS-u i polako . Nacistima ce vec ove godine ili sledece nestati kompletan mobilizacioni potencijal . Bas kao i Kina sto radi , polako , ne zur nigde , svesni su da vreme radi za njih . Zapad je taj kojem se zuri . Tako da , majstore , uzivaj , zna Putko dobro sta radi .

Džonko

06.03.2023 19:32

Zašto svi koji su "BIVŠI" političari, rukovodioci, analitičari, vojni stručnjaci i u Rusiji i kod nas u Srbiji UVEK govore protiv ovoga sada ili insistiraju na ekstremnijim rešenjima... A bivši su jer su radili u korist upravo tog "kolektivnog zapada" pa su ih glasači ili neko drugi(njihovi mentori) sklonili jer nisu imali rezultate...