PUTINOVA OŠTRA PORUKA POSLE HAOS U BRAJANSKOJ OBLASTI: Reč je o terorističkom napadu, ukrajinskI diverzanti su zločinci!

Autor: Republika

Svet

02.03.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Putin osuđuje ukrajinski napad u Brjansku kao težak zločin

PUTINOVA OŠTRA PORUKA POSLE HAOS U BRAJANSKOJ OBLASTI: Reč je o terorističkom napadu, ukrajinskI diverzanti su zločinci!

Foto: Tanjug/AP

Napad ukrajinskih diverzanata u pograničnoj Brjanskoj oblasti je teroristički akt, ocenio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin.

- Danas su izvršili još jedan teroristički akt, još jedan zločin, ušli su u granično područje i otvorili vatru na civile. Videli su da je to civilni auto, videli su da tamo sede civili i deca, otvorili su vatru na njih - rekao je Putin u razgovoru sa učesnicima pilot obrazovnog programa „Mentorska škola - prenosi Tass.

Ruski zvaničnici saopštili su ranije danas da su "ukrajinski saboteri" ušli iz Ukrajine u Brjansku oblast, gde su ubili jednog civila, ranili jedno dete i za taoce uzeli šest osoba.

Kremlj je saopštio da se preduzimaju mere za uništavanje "ukrajinskih terorista" koji su organizovali prekogranični napad.

Federalna služba bezbednosti (FSB) saopšila je da je u Brjansku počela operacija protiv "naoružanih ukrajinskih nacionalista koji su narušili državnu granicu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading