SMEĆE PRODANO, CRKNI KERU! Komšije PONIŽAVAJU Piksijevog pulena - izabrao Srbiju pa dobio MONSTRUOZNE poruke! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

04.03.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Kovačević našao se na udaru.

SMEĆE PRODANO, CRKNI KERU! Komšije PONIŽAVAJU Piksijevog pulena - izabrao Srbiju pa dobio MONSTRUOZNE poruke! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Jedan od najtalentovanijih golmana Evrope, Vladan Kovačević, izabrao je da u nastavku karijere brani za reprezentaciju Srbije, te se našao na ozbiljnom udaru javnosti u Bosni i Hercegovini.

Komšije ne mogu da se pomire sa tim da je Kovačević izabrao da bude deo čete Dragana Stojkovića Piksija, te su se u komentarima koji su se pojavili na internetu mogli videti najstrašniji oblici govora mržnje. I to na nacionalnoj i verskoj osnovi!

Golman rođen u Banjaluci, u Republici Srpskoj, odlučio je da uz Vanju Milinković-Savića, Predraga Rajkovića i Marka Dmitrovića, kao i još neke talentovane golmane bori za mesto u selekciji "orlova", ali Bosanci to izgleda ne mogu da prebole.

Pogledajte samo koje su sve poruke poslate Kovačeviću na internetu:

Kovačević je prošao sve mlađe selekcije Bosne i Hercegovine, bio je pozvan i za seniorski tim kod selektora Roberta Prosinečkog i Ivajla Peteva, ali nikada nije stao na gol. Zbog toga je odlučio da iskoristi pravo da zameni dres reprezentacije i pokuša da se izbori za mesto u Srbiji.

Vladan Kovačević trenutno nastupa za poljski Rakov, ali je ovu ligu davno prerastao, pa su sve jače spekulacije da će na leto pojačati neki od većih evropskih klubova.Prošle sezone imao je ponude Seltika i Rendžersa, a sada je na meti nekih premijerligaša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading