OŠTRE PRETNJE SRBIJI: Litvanci poslali JASNU PORUKU "orlovima"!

Autor:

Sport

24.03.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor baltičke selekcije je zapretio našem timu.

OŠTRE PRETNJE SRBIJI: Litvanci poslali JASNU PORUKU "orlovima"!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije započinje večeras svoj put kada je u pitanju plasman na predstojeće Evropsko prvenstvo, a prvi meč u okviru grupe G će odigrati protiv selekcije Litvanije u Beogradu.

Meč na Marakani počinje u 20 časova i 45 minuta, a naš tim će pokušati da na startu stigne do bitne pobede i prva tri boda na putu do plasmana na Evropsko prvenstvo, koje će se 2024. godine održati u Nemačkoj.

Foto: Starsport

Srbija juri plasman na EURO posle 24 godine

Ipak, Litvanci su očigledno došli naoštreni u prestonicu, a to govori i izjava Edgarasa Jankauskasa, selektora reprezentacije, koji vidi šansu svog tima u meču u Beogradu.

- Uz svo poštovanje prema reprezentaciji Srbije, ali primaju golove. Međutim, da bismo došli do njih ili stvorili opasnost pred njihovim golom, moramo mnogo da se potrudimo, da pronađemo način da oslobodimo prostor. Potrebno je mnogo kretanja da se pomeri taj odbrambeni blok. Svetsko prvenstvo je pokazalo da nisu nepobedivi, njihova odbrana prima mnogo golova, bez obzira na to u kojim klubovima igrači igraju - rekao je selektor Litvanije.

Osim ovog, večeras će biti odigran još jedan duel u okviru grupe G, a Bugarska će na svom stadionu dočekati Crnu Goru. Tri dana kasnije, "orlovi" će u Podgorici gostovati upravo Crnogorcima, u okviru drugog kola kvalifikacija. Plasman na EURO će obezbediti dve prvoplasirane reprezentacije iz svake grupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading