MILOJEVIĆ ČUPA KOSU! Zvezda na reprezentativnoj pauzi OSTALA BEZ IGRAČA!

Autor:

Sport

29.03.2023

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi za trenera crveno-belih

MILOJEVIĆ ČUPA KOSU! Zvezda na reprezentativnoj pauzi OSTALA BEZ IGRAČA!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na korak od titule.

Tim sa Marakane blista u domaćim takmičenjima ove sezone, te trenutno ima 73 boda, 18 više od drugoplasiranog TSC-a i 19 više od Partizana koji je na trećem mestu.

Miloš Milojević polako, ali sigurno, pravi tim za narednu sezonu u kojoj će Zvezda, ako se ne desi čudo, igrati grupnu fazu Lige šampiona, a jedan od igrača koji je u poslednje vreme iskočio u prvi plan je Irakli Azarov.

Republika

Foto: Starsport

Irakli Azarov

 

Tek što je zablistao, levi bek iz Gruzije se povredio i to na meču za svoju reprezentaciju. Gruzija je odigrala 1:1 protiv Norveške u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a Azarov je na terenu bio do 70. minuta kada ga je zamenio Gočolejšvili.

Ovo je bio 11. nastup Azarova u dresu reprezentacije Gruzije i neće ga pamtiti po dobrom, a stepen povrede za sada i dalje nije poznat.

Nema sumnje da će ovo zadati glavobolje Milošu Milojeviću koji je sve više počeo da se oslanja na 21-godišnjeg beka koji je na 18 mečeva za Zvezdu u svim takmičenjima ove sezone uspeo da upiše dve asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading