JEDAN IGRAČ ME JE ODUŠEVIO! Milojević OTKRIO: On je na DOBROM putu!

Autor:

Sport

18.03.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba tima sa Marakane dao je zanimljivu izjavu pred meč protiv Napretka u Kruševcu.

JEDAN IGRAČ ME JE ODUŠEVIO! Milojević OTKRIO: On je na DOBROM putu!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je da motivacija neće biti problem njegovoj ekipi u utakmici sa Napretkom.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra u Kruševcu od 17 časova gostuju ekipi Napretka, u okviru 27. kola Superlige Srbije.

- Gledamo da koliko god je moguće povećamo prednost iz kola u kolo. Motivacija neće biti problem za utakmicu u Kruševcu, jer igramo u fudbalskom gradu i ambijentu, mislim da možemo da odigramo dobar meč - rekao je Milojević, pa dodao: 

- Azarov ima šansu da se izbori za dobar status. Sviđa mi se njegov odnos, kao i energija. Normalno je da neki igrači ulaze, neki ispadaju iz forme. On je na dobrom putu da to uradi. Kada je bio u solidnoj formi, zadesio ga je problem sa virusom i nije dugo trenirao. Polako se vraća i nadam se da će iz utakmice u utakmicu biti sve bolji.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Milojević

 

Milojević se osvrnuo na kvalitete protivnika iz Kruševca.

- Pre svega imaju Matića, koji je kvalitetan igrač. Takođe i Kerkez na prekidu. Imaju naša dva momka koji su jako talentovani, Stankovića i Kneževića, znam da će biti dodatno motivisani da igraju protiv nas. Radi se o ekipi koja je za svako poštovanje, ali i kojoj su neophodni bodovi i sve sem stoprocentnog fokusa može da stvori problem na utakmici kao što je ova sutrašnja - kazao je Milojević, pa se posvetio stanju terena u Kruševcu: 

- Što se terena tiče na to sam se već navikao i nema razloga da se ponavljam. Takav je period, mart mesec, moramo da se prilagodimo. Ukoliko naš odnos bude kao i posle 30 minuta u Sremskoj Mitrovici, onda i ta podloga malo manje smeta i nije toliki problem ukoliko se prilagodimo. Svakako da bih voleo da su svi tereni kvalitetni, to bi povećalo i kvalitet fudbala. Naš posao, igrača pre svega je da se prilagode što pre.

Fudbaleri Crvene zvezde i Napretka na teren stadiona u Kruševcu istrčaće u nedelju od 17 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading