DELIJE PALE U TRANS: Stiže napadač koji REŠETA MREŽE - sprema se preozbiljan tim za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

12.03.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Milojević će sigurno biti srećan zbog razvoja situacije.

DELIJE PALE U TRANS: Stiže napadač koji REŠETA MREŽE - sprema se preozbiljan tim za Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Slavije Prag pobedili su Viktoriju iz Plzenja sa 2:1 u derbi meču češkog prventva, a jedan od pogodaka za praški tim postigao je i budući napadač Crvene zvezde Piter Olajinka.

Gosti iz Plzenja su prvi stigli do prednosti, pošto je Tomas Čori pogodio u 16. minutu, ali su domaći uspeli da u drugom poluvremenu naprave veliki preokret i stignu do velika tri boda u trci za titulu.

Jedan od junaka preokreta je bio i Olajinka, koji je u 50. minutu izjednačio rezultat, da bi potpuni preokret Slaviji doneo Lingr u 76. minutu susreta.

Nakon ovog trijumfa, tim iz glavnog grada Češke je zadržao prvo mesto na tabeli domaćeg prvenstva, pošto je posle 23 meča sakupio 53 boda, dva više od drugoplasiranog gradskog rivala Sparte. Plzenj je sada treći sa 49 bodova.

Podsetimo, Nigerijac je već potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, pa će od leta ove godine biti novi napadač tima koji sa klupe predvodi Miloš Milojević. Takođe, od leta će za crveno-bele nastupati i Marko Stamenić, vezista Kopenhagena.

Nigerijac ima 27 godina i jedan je od važnijih igrača češkog velikana u proteklih pet godina. Sa Slavijom je osvojio tri šampionske titule, a iza sebe ima i zavidno iskustvo igranja u Evropi, posebno u Ligi šampiona.

Ove sezone je u prvenstvu Češke postigao devet golova, dok je četiri puta bio asistent kod pogodaka, a sa tim učinkom se nalazi na osmoj poziciji na listi strelaca tamošnje lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading