BUM-BUM! Zvezda potpisala GOL MAŠINU: Brutalan napadač za Ligu šampiona STIŽE na "Marakanu"! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.02.2023

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za aktuelnog prvaka Srbije dolazi iz Češke.

BUM-BUM! Zvezda potpisala GOL MAŠINU: Brutalan napadač za Ligu šampiona STIŽE na "Marakanu"! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol protiv Čukaričkog

Fudbaleri praške Slavije savladali su Slovacko rezultatom 2:0 (1:0) u 21. kolu prvenstva Češke, čime su se vratili na vrh tabele. Derbi češkog šampionata sa dva postignuta gola rešio je krilni napadač Piter Olanjinka, koji će na leto pojačati redove Crvene zvezde.

Nigerijac je tekuće sezone prikazao odlično golgetersko raspoloženje, a mrežu Partizanovog rivala u Ligi konferencija prvi put je zatresao u 12. minutu utakmice, da bi 20-ak minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka postavio konačnih 2:0.

 

 

Nigerijski as je, pored 14 pogodaka, stigao da upiše i šest asistencija, pa nema dileme da su crveno-beli uboli premiju pred očekivani nastup u grupnoj fazi Ligi šampiona sledeće takmičarske godine.

Slavija je prva na tabeli sa 50 poena, dva više od Viktorije Plzen i peta viška u odnosu na Spartu, dok je ekipa Slovackog četvrta sa 32 osvojena boda.

Podsećanja radi, Olanjinka u novembru puni 28 godina, u Pragu je od 2018. godine, a prethodno je branio boje belgijskog Varegema i Duklje. Delije sa nestrpljenjem čekaju da ga vide u crveno-beloj opremi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading