VEČITI PONOVO NA TERENU: Crvena zvezda protiv Pazara proslavlja rođendan, Partizan u Lučanima traži prekid CRNOG NIZA!

Autor:

Sport

12.03.2023

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim ovih, odigraće se još dva duela u okviru Superlige Srbije.

VEČITI PONOVO NA TERENU: Crvena zvezda protiv Pazara proslavlja rođendan, Partizan u Lučanima traži prekid CRNOG NIZA!

Foto: Starsport

169. večiti derbi

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće danas od 16 časova na Marakani ekipu Novog Pazara u jednom od derbija 26. kola Superlige Srbije.

Nakon pobede u derbiju protiv Partizana, a zatim i trijumfa protiv TSC-a, izabranici Miloša Milojevića će ugostiti na svom stadionu Novi Pazar, u meču na kom je zakazana proslava 78. rođendana SD Crvena zvezda.

Crveno-beli su gotovo izvesno obezbedili titulu, pa ćemo ih naredne sezone gledati u Ligi šampiona, a sada im na noge stiže tim koji je jedno od najprijatnijih iznenađenja ove godine, i ekipa koja je u prolećnom delu prvenstva primila svega tri pogotka.

Na teren će danas i Partizan, koji će od 18:15 gostovati ekipi Mladosti iz Lučana.

Crno-beli se nalaze u jednoj od najlošijih serija u poslednjih nekoliko godina, na pobedu čekaju još od 19. februara, kada su slavili protiv Spartaka u Subotici, a od tog trenutka su ispali iz Lige konferencija, posle poraza od Šeriga, izgubili su večiti derbi, a remizirali su sa Radničkim iz Kragujevca, odnosno Kolubarom.

Foto: Starsport

Duel Srđana Mijailovića i Bibrasa Natha na 169. večitom derbiju

Ni Mladost nije u boljoj formi, pošto je na šest mečeva prolećnog dela prvenstva upisala svega tri remija, uz tri poraza, pa se nalazi na 14. mestu ligaške tabele, i očekuje i borba za opstanak do samog kraja.

Osim ova dva duela, danas će snage odmeriti i Radnički iz Niša i Voždovac, u meču koji počinje u 14 časova, a u isto vreme će u Surdulici na teren izaći ekipe Radnika i Javora.

Kolo će u ponedeljak u 16:30 zaključiti TSC iz Bačke Topole i ekipa Kolubare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading