OGROMAN REZ! Milojević DONEO ODLUKU, Zvezdu čekaju VELIKE promene!

Autor:

Sport

19.03.2023

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim neće biti isti.

OGROMAN REZ! Milojević DONEO ODLUKU, Zvezdu čekaju VELIKE promene!

Foto: Starsport

Borjan, Katai, Milojević i Gobeljić

Fudbaleri Crvene zvezde gotovo sigurno osvojili su titulu šampiona Srbije, a veoma lako može da se desi da do nje stignu i pre početka plej-ofa.

Zbog toga će Miloš Milojević dobiti prostor da šansu u nastavku sezone da svim igračima, a tu priliku iskoristiće već u Kruševcu (nedelja, 17.00).

Crveno-beli gostuju Napretku u poslednjem meču pred reprezentativnu pauzu, a izvesno je da u startnih 11 neće biti Milana Borjana i Aleksandra Kataija. Takođe, Milojević će odmoriti i Kingsa Kangvu, Gelora Kangu i Srđana Mijailovića, a šansu će dobiti neki drugi igrači.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Milojević

 

Na golu protiv Napretka trebalo bi da stoji Vasiljević, a najmanje promena pretrpeće poslednja linija tima. Uz desnu aut liniju delovaće Aleks Vigo, tandem centralnih defanzivaca biće Strahinja Eraković i Aleksandar Dragović, dok se po levoj strani očekuje Irakli Azarov koji polako, ali sigurno, iz tima izbacuje Milana Rodića.

Svoje mesto u timu naći će i Veljko Nikolić, Osman Bukari, Stefan Mitrović i Mirko Ivanić, a Miloš Milojević počeće meč u Kruševcu sa dva napadača - Markom Rakonjcem i Aleksandrom Pešićem.

Prvih 11 protiv Napretka trebalo bi da izgleda ovako:

Vasiljević - Vigo, Eraković, Dragović, Azarov - Nikolić, Bukari, Mitrović, Ivanić - Rakonjac, Pešić.

Crvena zvezda trenutno je na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 72 osvojena boda, dok je Napredak deseti sa 26 poena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading