DA LI VREDI BAŠ OVOLIKO? Osim MILIONSKE plate, Zvezda PLAĆA OBEŠTEĆENJE za Bahara: Poznato koliko će Izraelac KOŠTATI crveno-bele!

Autor:

Sport

30.03.2023

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista mnogo novca za jednog trenera.

DA LI VREDI BAŠ OVOLIKO? Osim MILIONSKE plate, Zvezda PLAĆA OBEŠTEĆENJE za Bahara: Poznato koliko će Izraelac KOŠTATI crveno-bele!

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Barak Bahar centralna je tema u Srbiji od kada su u javnost isplivale fotografije na kojima se vidi da je on bio na sastanku sa čelnim ljudima Crvene zvezde.

Izraelski mediji otkrili su da je Bahar već sve načelno dogovorio sa klubom sa Marakane, te da će od kluba na konto plate zaraditi milion evra za godinu, odnosno dva miliona za ceo dvogodišnji ugovor koji mu stoji na stolu, a pored toga Zvezda će Makabiju, ako želi pomenutog trenera, morati da plati i obeštećenje.

Bahar ima važeći ugovor sa timom iz Haife, a izraelski "Sport 5" naveo je da bi obeštećenje za njega moglo da dostigne i 800.000 evra!

Crvena zvezda nudi 600.000 evra kao kompenzaciju za Izraelca, uz još 200.000 ako bi klub u nekoj od dve sezone došao do nokaut faze Lige šampiona.

Dakle, Bahar bi crveno-bele sigurno koštao 2.600.000 evra za dve godine ugovora, a ta suma bi, ako se sve kockice slože, mogla da bude i 2.800.000, ali verovatno i daleko veća jer nema sumnje da bi Izraelac dobio i premije za eventualne titule, kupove i uspehe u Evropi.

Pitanje koje se samo nameće je - da li Barak Bahar vredi ovoliki novac?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading