ZAVIRITE U RASKOŠNI STAN ANE NIKOLIĆ ZA KOJI JE ISKEŠIRALA 250.000 EVRA: Luksuz na sve strane, a ima i PRIVATNO OBEZBEĐENJE (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zabava

30.03.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić zajedno sa ćerkom Tarom živi u prostranom i luksuznom stanu, a na prvi pogled je jasno da je uređenju enterijera posvetila dosta vremena i pažnje.

ZAVIRITE U RASKOŠNI STAN ANE NIKOLIĆ ZA KOJI JE ISKEŠIRALA 250.000 EVRA: Luksuz na sve strane, a ima i PRIVATNO OBEZBEĐENJE (FOTO, VIDEO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Na toj adresi nekada je boravio i njen suprug Stefan Đurić Rasta, ali je nakon razvoda stan postao “carstvo za devojke”.

U domu pevačice Ane Nikolić dominiraju svetli tonivi: bela, roze i krem boja, a udobni plišani trosedi i mekani tepisi odličan su poligon za igru njene devojčice.

 

 

Na samom ulazu, umesto uobičajenog parketa, postavljene su pločice, što umnogome olakšava svakodnevno održavanje.

 

 

U dnevnoj sobi, tik ispod televizora sa velikim ekranom, nalazi se ugrađen kamin, koji prostoriji daje posebnu draž.

Sa obe strane smeštene su ugradne police, na kojima su svoje mesto našle brojne knjige, ali i zanimljivi ukrasni detalji. Posebna utisak ostavlja raskošan luster.

Duž garderobera postavljenog u hodniku ugrađeno je ogromno ogledalo koje je, po svemu sudeći, poslednji Anin “kritičar” pre nego što izađe iz kuće.

 

Najlepši kutak u stanu je, bez sumnje, Tarina soba, koje se ne bi postidela nijedna mala princeza.

Stan u kome živi je sama kupila i platila ga je, kako su mediji pisali, 250.000 evra, ima dve spavaće sobe, dnevni boravak, veliku terasu, garažu, kao i privatno obezbeđenje, jer joj je pored komfora najbitnija sigurnost.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading