U TARINIM OČIMA SAM VIDELA STRAH I NEPOVERENJE U MENE: Bolna ispovest Ane Nikolić o RAZVODU od Raste! Ne znam više odakle mi SUZE!

Autor:

Zabava

04.03.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić je smogla snage da progovori o svim svojim lomovima i najtežim životnim momentima pred premijernim kamerama!

U TARINIM OČIMA SAM VIDELA STRAH I NEPOVERENJE U MENE: Bolna ispovest Ane Nikolić o RAZVODU od Raste! Ne znam više odakle mi SUZE!

Foto: Republika/O.Bogdanović

Popularna pevačica Ana Nikolić je u bolnoj ispovesti u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' ogolila dušu o teškim životnim momentima i velikim borbama.

Republika

Foto: TV PINK PRINTSCREEN

Ana Nikolić

Ona je progovorila o razvodu od Stefana Đurića Raste, kao i o njihovoj naslednici Tari, kao i planovima planovima za lečenje na klinici.

- Hoću da odem. Emina Jahović mi je predlagala jednu kliniku. Ja ne znam ko se razveo, a da mu je baš super bilo. Ja sam u Tarinim očima videla strah i jedno nepoverenje u mene. Došlo mi je ne da odustanem od muzike, nego da uništim Anu Nikolić, da ne postoji. Ne znam više odakle mi suze... - samo je delić onoga što je Ana ispričala u svojoj ispovesti u Premijeri Vikend Specijal.

 
Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, E-Stock

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading