ANU NIKOLIĆ VODE NA KLINIKU! Pevačica na udaru fanova, tvrdi da je ZLOSTAVLJAJU po mrežama: Debela, pijana narkomanko! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.02.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić kaže da je komentari hejtera da je alkoholičarka koja voli da koristi narkotike i te kako pogađaju.

ANU NIKOLIĆ VODE NA KLINIKU! Pevačica na udaru fanova, tvrdi da je ZLOSTAVLJAJU po mrežama: Debela, pijana narkomanko! (FOTO)

Foto: E-Stock

Ana Nikolić

Ana Nikolić će, kao što se već pisalo, uskoro posetiti jednu poznatu kliniku u Austriji kako bi se potpuno detoksirala, za šta je navodno iskreširala tričavih 50.000 evra. Na ovaj korak, kako se navodi, pevačica se odlučila kako bi u što boljem izdanju otpevala koncert koji je zakazala u prestoničkoj Areni.

Nikolićeva inače neretko vodi ratove sa "hejterima" i neistomišljenicima, koji je često prozivaju upravo zbog raskalašnog života, prekomerne upotrebe alkohola, pa čak i narkotika. Međutim, kako Ana ističe, ne dozoljava da je iko naziva narkomankom.

- Ne dozvoljavam da me iko zlostavlja! U stanju sam da se svađam po tri sata sa hejterima. Svesna sam da je to besmisleno, jer i ne znam ko je zapravo osoba iza profila na društvenoj mreži, ali ne mogu da pustim da me neko vređa i naziva narkomankom - ispričala je pevačica, pa dodala:

Republika

Foto: E-Stock

Ana Nikolić

Dobijem ospice kada neko pomene drogu! Uglavnom mi pišu: "Ti si alkoholičarka", "debela si", "mršava si"... Kada neko pretera, blokiram ga - rekla je Ana u svom stilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dule

16.02.2023 12:18

Ona nije vredna pisanja i čitanja.