POGLEDAJTE KAKO ANĐELKA PRPIĆ IZGLEDA U 6. MESECU TRUDNOĆE: Glumica ne skida osmeh sa lica, a stomak nikad veći! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.02.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Prpić, iako važi za aktivnu trudnicu, dobro krije svoju trudnoću od znatiželjnijh očiju javnosti.

POGLEDAJTE KAKO ANĐELKA PRPIĆ IZGLEDA U 6. MESECU TRUDNOĆE: Glumica ne skida osmeh sa lica, a stomak nikad veći! (FOTO)

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Anđelka Prpić

Anđelka Prpić trenutno je u šestom mesecu trudnoće, i čeka dete sa svojim novim izabranikom Markom Žugićem, nekadašnjim najboljim drugom svog bivšeg supruga Darija Prpića. Inače, glumica je po svemu sudeći i te kako aktivna trudnica, a sada je na društvenim mrežama osvanula fotografija na kojoj se konačno jasno vidi njen stomak.

Naime, korisnik društvene mreže Instagram je objavio fotografiju sa Anđelkom, na kojoj se su se oboje šaljivo držali za stomake. "Kako si slatka trudnica", "Uopšte se nisi ugojila, samo stomačić", "Prelepa, stvarno blistaš", pisali su u komentarima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Ivanov (@zoksigile82)

 

Vest o tome da je Anđelka Prpić zatrudnela sa najboljim prijateljem bivšeg muža privukla je ogromnu pažnju, a njen otac je nedavno progovorio na tu temu.

- Pa da vam kažem, nije baš lako. Više moja supruga nego ja... Mene to slabo neko i pita ali ja je podržavam u svemu, to je moje dete. Ja je nisam ni udavao ni ovo, ona je sama to rešila. Kažem vam, mene stvarno niko nije stao da pita: "Je li šta je bilo, šta je ovo...", stvarno nikad, a Dušku tako dođu, pitaju, ona se malo i nervira i sekira - kazao je iskreno Anđelkin otac Predrag Stević, piše Blic.

Republika

Foto: Marija Mlađen/ATA Images

Anđelka Prpić sa dečkom, Markom Žugićem

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading