ZAVIRITE U STAN ANĐELKE PRPIĆ! Glumica će ovde živeti sa bebom, sinom i NOVIM PARTNEROM, od raskošnih detalja zastaje dah! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.02.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelka Prpić bebu čeka u krugu najbližih, i to u toplini svog raskošnog doma.

ZAVIRITE U STAN ANĐELKE PRPIĆ! Glumica će ovde živeti sa bebom, sinom i NOVIM PARTNEROM, od raskošnih detalja zastaje dah! (FOTO)

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Anđelka Prpić

Anđelka Prpić trenutno je u drugom stanju, a njena trudnoća podigla je veliku prašinu u javnosti, i to zbog činjenice da glumica čeka bebu sa Markom Žugićem, nekadašnjim najboljim drugom svog bivšeg supruga, Darija Prpića, sa kojim već ima sina. Otkad se saznalo da će se uskoro ponovo ostvariti u ulozi majke, Anđelka izbegava da se pojavljuje u javnosti i vreme uglavnom provodi u krugu najbližih.

Međutim, glumica je nedavno uhvaćena kako kupuje stvari za trudnice u jednom prestoničkom tržnom centru, a u nekoliko navrata uhvaćena je i sa svojim partnerom. Ipak, najviše uživa u svojoj oazi mira, a u jednom intervjuu je izjavila da život živi po svojim pravilima, te je tako uredila i svoj topli dom, a detalji istog, mogu se videti na njenim društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

Stan u kom će živeti sa bebom kada dođe na svet, svojim novim izabranikom Markom i sinom iz prvog braka Jakšom, odiše svetlošću i nežnim tonovima. Veliki plazma televizor, klavir i ugaona garnitura u boji peska krase dnevnu sobu popularne glumice, dok je kuhinju opremila u braon i crnim nijansama. Nekoliko puta do sada Anđela je pomenula da joj kuvanje nije jača strana, međutim, s obzirom na to da njenu kuhinju, to niko ne bi rekao da je slučaj.

Anđelka je, kako se može zaključiti, sa puno ljubavi opremila nekretninu u kojoj posebno mesto zauzima i kutak namenjen stvaralačkom zanosu njenog naslednika. Jakša, naime, voli i ume da crta, stoga se ponosna mama potrudila da mu obezbedi sve neophodno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading