ANĐELKA PRPIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI SA NOVIM DEČKOM! Razmenjuju nežnosti i ljube se pred svima, glumica konačno pokazala TRUDNIČKI STOMAK! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.02.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica pokazala svog novog partnera, ali i trudnički stomak.

ANĐELKA PRPIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI SA NOVIM DEČKOM! Razmenjuju nežnosti i ljube se pred svima, glumica konačno pokazala TRUDNIČKI STOMAK! (FOTO)

Foto: ATA Images

Anđelka Prpić sa novim partnerom

Glumica Anđelka Prpić našla se na meti javnosti kada je procurila informacija da je u drugom stanju i to sa nekadašnjim drugom svog bivšeg muša Darija Prpića. Ona se ovim povodom nije oglašavala, a sinoć se prvi put u javnosti pojavila sa njim na jednoj promociji.

Anđelka je došla u uskoj, crnoj haljini koja je istaka njen trudnički stomak, a osmeh sa lica nije skidala, ni ona ni njen novi partner. Koliko su zaljubljeni i uživaju u svojoj ljubavi biloje jasno, s obzirom na to da osmehe sa lica nisu skidali, a nekoliko puta su se i poljubili pred svima.

Iako su je mnogi osudili zbog ove ljubavne veze, Anđelka je samo jedan komentar imala na sve.

- Baš sam lepo, ušuškano, srećno, ispunjeno. Nekako se osećam voljeno i radujem se godini koja dolazi - rekla je ona za medije.

Podsetimo, Republika je prva pisala od Anđelkinoj trudnoći, a na ovu temu je govorio i njen bivši suprug Dario Prpić. Njegovu ispovest možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

01.02.2023 12:23

Au jaki su mi i on a i ona,narocito ona sa tim siljatim nosingerom,fuj