ANA PREMINULA NAKON LIPOSUKCIJE: Lekari pokušali da sakriju od porodice da je umrla

Autor:

Svet

04.03.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasti su uhapsile lekara koji je zvršio zahvat.

ANA PREMINULA NAKON LIPOSUKCIJE: Lekari pokušali da sakriju od porodice da je umrla

Foto: pixabay.com

Smrt, kovčeg, sahrana

Jedna Venecuelnaka je preminula nakon laserske liposukcije u klinici koja joj je izazvala probleme sa disanjem.

Mlada, 31-godišnja žena umrla je nakon što su joj radili liposukciju u klinici koja se nalazi u okviru tržnog centra u gradu Kumana na istoku Venecuele.

Ana Rosa Mavarez se slošilo nakon što je u subotu uveče bila podvrgnuta minimalno invazivnoj proceduri u ambulanti Marina Plaza.

Mavarez, majka osmogodišnje devojčice i 11-godišnjeg dečaka, hitno je prevezena u medicinsku ustanovu, gde je proglašena mrtvom u nedelju rano ujutro.

Vlasti su uhapsile dr Aleksandra Larošela, koji je navodno operisao Anu, nakon što je u nedelju posetio lokalnu policijsku stanicu kako bi dao izjavu, preosi Stil.

- Dr Larošel će biti u pritvoru do 45 dana dok istražitelji pregledaju svoje nalaze. Hirurg je Ani uradio lipolaser - rekla je njena majka Petra Rivero za novinski portal El Pitazo.

Njeno stanje se pogoršalo

Doktor je koristio laser da razbije masnih ćelije i za zatezanje opuštene kože. Petra je rekla da se njena ćerka žalila na jak bol i da joj nisu davali lekove za smanjivanje ovih simptoma. 

Ani je pozililo oko 22.00 i nije intubirana sve do 00.30 kada se dr Larošel pojavio u klinici. Rivero je rekla da umrlica pokazuje vreme smrti njene ćerke u 23 sata i da su dr Larošel i osoblje pokušali da ubede porodicu da pomisle da je još uvek živa.

Porodica je u celoj Kumani tražila kola hitne pomoći koja bi prevezla Anu u drugu bolnicu, ali da to nije mogla da uradi jer nijedno od ambulantnih kola nije bilo opremljeno kiseonikom.

Ona je na kraju prebačena na kliniku u 4.30 ujutro. Lekari su je primili u ustanovu bez vitalnih funcija i konstatovali njenu smrt, piše Žena.rs.

- Boriću se za svoju ćerku, jer ona nije bila životinja. I baš kao što se to desilo mojoj ćerki, desilo se i mnogima - rekla je Rivero.

Na kraju je sa tugom zaključila strašnu stvar:

- I ovakve stvari će nastaviti da se dešavaju ako ne se neko ne suprotstavi tom klošaru. To nije bolnica, to je klanica - prenosi Dejli mejl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading