ANA NIKOLIĆ MENJA POL! Nakon Mike i Gibe Vasića, pevačica presekla: Zvaću se Vladimir Putin!

Autor:

Zabava

21.02.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Miki Vasiću poslužila kao insipiracija za ime nakon promene pola, Ana Nikolić je odlučila da se istoj operaciji podvrgne i ona.

ANA NIKOLIĆ MENJA POL! Nakon Mike i Gibe Vasića, pevačica presekla: Zvaću se Vladimir Putin!

Foto: E Stock, ATA Images

Mika i Giba Vasić, blizanci koji su se proslavili učešćem u rijalitima "Veliki brat" i "Zadruga", promenili su pol i postali Ivana i Ana Nikolić. Kako smo već pisali, Ivana se čak i udala, i to za čoveka iz Nemačke, o čemu njena sestra Ana nije želela da govori za medije, međutim, nisu htele da kriju sreću zbog ispunjenja davnašnje želje.

Pevačica Ana Nikolić, kako mnogi smatraju na društvenim mrežama, inspirisala je Miku Vasića da se i on baš tako zove sada, kada se podvrgao operaciji menjanja pola i postao žena, što je najavila i Nikolićeva.

- Stvarno top! Ja ću da promenim pol jer mi jedino još to preostaje! Zvaću se Putin Vladimir, i on je vaga. Biće da je to jedini problem, niko nema objašnjenje... Evo, ja imam (smeh) - šaljivo je istakla pevačica za Pink.rs.

Republika

Foto: E-Stock

Ana Nikolić menja pol

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading