BIVŠI ZADRUGARI PROMENILI POL! Šok nad šokovima, poznate rijaliti zvezde postale ŽENE, jedna se čak udala za Nemca!

Autor:

Zabava

20.02.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji blizanci koji su se proslavili u rijalitiju, promenili su pol i sada u Nemačkoj žive i rade kao žene.

BIVŠI ZADRUGARI PROMENILI POL! Šok nad šokovima, poznate rijaliti zvezde postale ŽENE, jedna se čak udala za Nemca!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mika i Giba Vasić

Giba i Mika Vasićblizanci iz Male Plane kod Prokuplja, koji su se proslavili učešćem u rijalitiju "Veliki Brat", a kasnije bili deo i druge sezone "Zadruge", kako navode mediji, promenili su pol i sada se zovu Ivana i Ana Nikolić!

Naime, Ivana se navodno udala u blačkoj opštini pred matičarem, a kako se saznaje, mladoženja kojeg je izabrala je Nemac. Građansko venčanje je obavljeno u petak, 17. februara i njemu su prisustvovali samo uži članovi ove porodice.

Kako je otkrila matičarka u blačkoj opštini koja ih je venčala, Ivana Nikolić je uredno imala dokumenta, te je mogla da sklopi brak sa muškarcem, koji je došao i u pratnji prevodioca. Procedura za sklapanje braka podrazumevala je dokaz da je Ivana žensko, a njen raniji život za matičare nije relevantan.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mika i Giba Vasić promenili pol?!

S obzirom da Mala Plana pripada prokupačkoj opštini, venčanje je trebalo da se obavi u Gradskoj kući, ali kako su rekli mladenci, nisu mogli da dobiju termin za venčanje u skorije vreme, pa su to učinili u blačkoj opštini, a prema nezvaničnim saznanjima Kurira, oni se već za nekoliko dana vraćaju u Nemačku, gde žive i rade.

Podsetimo, blizanci, kao i njihovi roditelji Rade i Rada, poznati su po učešćima u rijalitima "Veliki brat" i "Zadruga", a majka i otac su bili i deo rijalitija "Bar", kao i emisije "Menjam ženu". Godinama unazad oni su u centru pažnje javnosti koja prati rijaliti programe.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mika i Giba Vasić sa roditeljima Radom i Radetom Zadruga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Džonko

20.02.2023 19:49

A ćale se radovao kad je dobio sinove... Ovaj svet je zastranio do krajaa...!!!

Džonko

20.02.2023 19:52

Šteta što ste vi meduj koji ne objavljuje neogovarajuće komentare po vašem mišljenju, samo one leberalno globalističke sa USA agendama... SRAMOTA

Miki

21.02.2023 01:06

Nikad nisam čuo za njih a i bolje tako. Molim ti se Bože sačuvaj mene, moju porodicu i celokupan narod ovog zla. Amin