DARA BUBAMARA OTPRATILA ANU NIKOLIĆ SA INSTAGRAMA! Ne prašta joj ŽESTOKU PROZIVKU! Počeo je NOVI RAT na estradi zbog "KOKA ROKE"

Autor:

Zabava

11.03.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Dara Bubamara pokrenula je niz estradnih ratova i skandala otkako je objavila novi hit "Koka roka", koji se našao u vrhu Jutjub trending liste. Posle javnog obračuna sa Sekom Aleksić, "nož u leđa" zabola joj je i Ana Nikolić.

DARA BUBAMARA OTPRATILA ANU NIKOLIĆ SA INSTAGRAMA! Ne prašta joj ŽESTOKU PROZIVKU! Počeo je NOVI RAT na estradi zbog "KOKA ROKE"

Foto: youtube.com/Premijera Official/Instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara se, najpre, javno obračunala sa jednom pevačicom koja je tvrdila da je tekst pesme "Koka roka", koji potpisuje pokojni Milan Radulović Laća, prvobitno prodat njoj, pa tek onda Bubamari. Taman kada se prašina slegla, usledila je reakcija Ane Nikolić koja je svojom izjavom povredila koleginicu, sa kojom je do sada bila u odličnom odnosu.

Naime, Ana je pre nekoliko dana održala dva koncerta u popularnom zagrebačkom klubu, gde su je novinari pitali za Darinu pesmu "Koka roka", na šta je rekla:

Nisam čula za to i nisam znala ni da je izašla "Koka roka". Meni je Laća puštao tu pesmu još odavno. Meni je to bilo nešto užas. Pitala sam ga šta mu je to. Ne mogu da shvatim da to neko može da peva. Mislila sam da to niko neće snimati, ali eto - rekla je Ana, što je povredilo Daru, koja izvodi "spornu" pesmu.

Republika

Foto: PrintscreenJutjub

"Koka roka" spot Dare Bubamare

Dara ovaj put nije želela da se javno prepucava sa Anom Nikolić, međutim ne krije da je neprijatno iznenađena reakcijom koleginice, sa kojom je mislila da je u odličnim odnosima.

Republika

Foto: printscreen

Dara Bubamara i Ana Nikolić

 

-Dara se baš neprijatno iznenadila kada je čula šta je Ana rekla za njenu novu pesmu. To je od nje najmanje očekivala, jer su dobre. Baš joj je bilo bezveze što joj je javno ispljuvala pesmu, rekla:"Ne mogu da shvatim da to neko može da peva, mislila sam da to niko neće snimiti". Ipak, nije želela da produbljuje ništa, rešila je da iskulira, a ne da se "mrači" jer je pesma stvarno napravila bum, u trendingu je i pravi lom gde god Dara peva - rekao je za Pink.rs Darin blizak prijatelj, koji je želeo da ostane anoniman.

U prilog činjenici da se Dara razočarala u Anu posle njene sporne izjave govori i to što ju je brže-bolje otpratila sa Instagrama.

Republika

Foto: PrintcreenInstagram

Dara Bubamara otpratila Anu Nikolić sa Instagrama

S druge strane, istom merom ovaj put nije uzvratila Ana, koja Daru i dalje prati.

Republika

Foto: PrintcreenInstagram

Ana Nikolić i dalje prati Daru Bubamaru

Podsetimo, Dara je u emisiji "Amidži šou" na Pinku ovog utorka prozvala bivšu prijateljicu Seku Aleksić, sa kojom je u ratu otkako je 2018. godine, kada su zakazale solističke koncerte u Areni u razmaku od samo nedelju dana. Dara i Seka su sada svoje nove pesme objavile na isti dan, a koja je bolje prošla - Bubamara je analizirala kod Amidžića u emisiji.

Pojedine izdaju pesme isto kad i ja, isti dan i plaćaju neke preglede iz Bangladeša (smeh). Ne što su zle, nego su glupe kao k***c. Publika je jako pametna, svi vide da li je nešto plaćeno ili nije. Meni je žao što su one toliko zlobne, moje dobro pobeđuje zlo - rekla je Dara.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading