BIVŠI FUDBALER SITIJA OPLEO PO ZVEZDI I SRBIJI: Izraelska LEGENDA ima savet za Bahara koji se neće svideti DELIJAMA!

Autor:

Sport

30.03.2023

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Došao je do vrha izraelskog fudbala, pa zar da se sada povuče? Hajde da sada nije imao ponudu?"

BIVŠI FUDBALER SITIJA OPLEO PO ZVEZDI I SRBIJI: Izraelska LEGENDA ima savet za Bahara koji se neće svideti DELIJAMA!

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji reprezentativac Izraela i član Mančester sitija, Ejal Berkovič, odlasio se povodom mogućeg prelaska Baraka Bahara iz Makabi Haife na klupu Crvene zvezde.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Barak Bahar

- Došao je do vrha izraelskog fudbala, pa zar da se sada povuče? Hajde da sada nije imao ponudu? Vodio je u najbolji tim u Izraelu, ima najbolju publiku u Izraelu, najbolji stadion u Izraelu, plata je dobra, ekipa je dobra, vlasnik mu daje novac za trošenje, ima simpatije i slavu. Pa, šta još treba - pita se Berković i dodao:

- Da sam ja prvi čovek Makabija Haife, duplirao bih mu platu. Dao bih mu još 300.000 evra preko toga, jer u suptrotnom rizikuje da dođe drugi trener i uništi sve što je napravio.

Berkovič je opleo i po Crvenoj zvezdi i srpskom fudbalu.

- Gde je tu napredak za Bahara? Ovo nije napredak. Ne ide u Englesku, ne ide u Italiju, u Španiju, u Nemačku, niti u drugu ligu Engleske. Da dobije ponudu iz druge engleske lige rekao bih mu "idi", ali šta je Srbija? Da sam na mestu Bahera, ušao bih kod predsednika i rekao mu "udvostruči moju platu i ostaću" - rekao je Berkovič koji je dres reprezentacije Izraela nosio u 78 navrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading