BRUTALNO POJAČANJE: Vlahović i Kostić dobijaju društvo iz Mančester sitija!

Autor:

Sport

30.03.2023

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno bi na Etihadu bili spremni da ga puste za 30 miliona evra, ali ono što se čini kao veći izazov za "staru damu" je njegova plata, koja na godišnjem nivou iznosi sedam miliona evra.

BRUTALNO POJAČANJE: Vlahović i Kostić dobijaju društvo iz Mančester sitija!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

U Juventusu kao primaran zadatak u predstojećem prelaznom roku postavljeno je nalaženje kvalitetnog štopera, a izbor je pao na defanzivca Mančester sitija Emerika Laporta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mohamed Salah i Emerik Laport

Ovaj 28-godišnjak inače rođen u Francuskoj ima ugovor sa Sitijem do 2025. Navodno bi na Etihadu bili spremni da ga puste za 30 miliona evra, ali ono što se čini kao veći izazov za "staru damu" je njegova plata, koja na godišnjem nivou iznosi sedam miliona evra.

Laport je ove sezone odigrao samo 16 utakmica, od čega svega sedam u Premijer ligi. Trenutno su mu u Sitiju konkurencija Ruben Dijaš, Džon Stons, Nejtan Ake i Manuel Akanđi.

Podsetimo, ove sezone Masimilijano Alegri je dosta eksperimentisao sa pozicijama u sredini odbrane. Jeste došao Bremer, ali drugi štoper je već vremešni Bonući, pa su se neretko na štoperskim pozicijama smenjivali izvorno bekovi Danilo i Aleks Sandro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading