MISTERIJA UBISTVA POZNATOG KOMPOZITORA! Ubijen je nasred ulice, metak ga je pogodio u GLAVU i samo je PAO, i dan dana se traga za UBICOM!

Autor:

Zabava

30.03.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velibor Vučurović je ubijen pre 13 godina i za njegovo ubistvo još niko nije odgovarao.

MISTERIJA UBISTVA POZNATOG KOMPOZITORA! Ubijen je nasred ulice, metak ga je pogodio u GLAVU i samo je PAO, i dan dana se traga za UBICOM!

Foto: facebook printscreen

Kompozitor i tekstopisac Velibor Vučurovića (31) iz Feketića, 2010. godine je ubijen u Bulevaru Jaše Tomića u Novom Sadu kada ga je u glavu pogodio metak kada je išao ka svom prijatelju. Ubistvo Velibora je i dan danas nerešen zločin.

Porodica poznatog kompozitora godinama prolazi kroz agoniju, a najteže im je to što nikada nisu saznali istinu o ubistvu sina.

Ubijen je u 21 čas, Bulevar Jaše Tomića je jedna od najprometnijih ulica u Novom Sadu, a policija tada nije isključivala mogućnost da je ubijen greškom.

- Video sam mladića kako, kao pokošen, pada na trotoar. Zaustavio sam automobil i pritrčao u pomoć. Nije davao znake života, a sa potiljka mu se slivala krv. Metak mu je ušao kroz čelo i izašao kroz potiljak - ispričao je tada jedan Novosađanin koji se u momentu ubistva našao tu, prenosi Kurir.

Vučurović je pao na zemlju, pored njega je ostao kišobran koji je nosio u ruci, brojni prolaznici su pokušavali da mu pomognu, ali nažalost nije mu bilo spasa. Sa druge strane, niko od prolaznika nije mogao da tvrdi i kaže ko je i odakle ispalio metak.

Republika

Foto: facebook printscreen

Velibor Vučurović ubijen je 2010. godine

Pretpostavlja se da je u Vučurovića pucala jedna osoba, koja je potom trkom nestala između okolnih zgrada, a motiv ubistva, ni danas nije poznat.

- Najviše nas boli što ubica ni nakon 11 godina nije nađen. Verovatno negde mirno spava, možda nam se i smeje u lice, dok mi umiremo od tuge - rekao je Veliborov otac 2021. godine i dodao:

- Sve se vrti ukrug. Obećavaju da će rešiti zločin, ali ništa od toga. Neću odustati od traženja istine, iako sina ne mogu da vratim. Kad je u pitanju dete, bol ne može da se ublaži. Živim samo zbog ćerke, jer mi dani posle smrti sina sporo prolaze, pretežno u sećanju na njega i suzama.

Podsetimo, traginčno nastradali Vučurović je radio na jednoj lokalnoj televiziji, a privatno se bavio umetnošću. Svi koji su ga poznavali kažu da je bio mladić za primer, a policija ga nije povezivala sa kriminalnim radnjama, pa se ne isključuje mogućnost da je greškom ubijen.

Sarađivao je sa velikim brojem estradnjaka i napisao neke od najlepših hitova narodne muzike. Pisao je pesme za Jovana Perišića, Šabana Šaulića, Sašu i Dejana Matića, Acu Ilića. Autor je dueta "Tragovi sećanja", koju pevaju Mira Škorić i Šerif Konjević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading