I PORED SERIJE BEZ PORAZA, RASTANAK JE USLEDIO: Neočekivana smena trenera - evo ko će predvoditi klub u nastavku šampionata!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.04.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(Ne)očekivana odluka...

I PORED SERIJE BEZ PORAZA, RASTANAK JE USLEDIO: Neočekivana smena trenera - evo ko će predvoditi klub u nastavku šampionata!

Foto: FK Rad

Fudbaleri Rada u poslednjih osam prvenstvenih duela nisu osetili gorčinu poraza. "Građevinari" su zabeležili dva trijumfa (OFK Vršac 1:0 i Zlatibor Čajetina 1:0), kao i šest remija među kojima se posebno ističu dueli protiv vodećeg dvojca i gotovo izvesno budućih članova elitnog ranga srpskog klupskog fudbala.

 

U duelima sa novobeogradskim IMT-om i pančevačkim Železničarom, fudbaleri Rada su odigrali 2:2, odnosno 1:1, ali sve navedeno ipak nije bilo dovoljno da se nastavi saradnja sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Igorom Savićem.

Nakon susreta sa novosadskim "kanarincima" (0:0), a uoči starta plej-aut faze takmičenja, klupsko rukovodstvo je donelo odluku o prekidu saradnje sa dosadašnjim trenerom, a već je doneta i odluka o njegovom nasledniku.

Foto: FK Rad

Igor Savić na promociji na stadionu "Kralj Petar I"

 

Klub će u borbi za opstanak voditi Goran Serafimović, a pomagaće mu Zvezdan Stefanović.

Serafimović ima 52 godine, a tokom igračke karijere najveće ostvarenje zabeležio je kao fudbaler beogradskog Obilića sa kojim je u sezoni 1997/98 stigao do šampionske titule u prvenstvu tadašnje SR Jugoslavije.

Da podsetimo, fudbaleri Rada trenutno sa 28 osvojenih bodova zauzima pretposlednju 15. proziciju na prvoligaškoj tabeli, a grčevitu borbu za osptanak započinju predstojećeg vikenda kada će gostovati u Gornjm Milanovcu ekipi Metalca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading