ISPISAO JE NOVE STRANICE KLUPSKE ISTORIJE: Učinio je nešto što pre njega niko nije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.04.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo ime ostaće zlatnim slovima upisano u analima kluba.

ISPISAO JE NOVE STRANICE KLUPSKE ISTORIJE: Učinio je nešto što pre njega niko nije!

Foto: FK Morava Mrsać

Fudbaleri Morave iz Mrsaća, prethodne 2021/22 sezone kroz Gradsku ligu Kraljevo - "grupa Morava", izborili su plasman u međuopštinski rang takmičenja.

 

Gde su stali prethodne, fudbaleri iz Mrsaća nastavili su i u aktuelnoj sezoni i trenutno u okviru Međuopštinske lige FSRO zauzimaju drugu poziciju sa četiri boda manje u odnosu na Zvezdu iz Čukojevca i sigurno će do kraja aktuelnog takmičenja predstavljati jednog od glavnih konkurenata za vrh tabele i novi prelazak u viši fudbalski rang.

Prethodnog vikenda Morava je na gostovanju u Kraljevu ostvarila ubedljiv trijumf nad ekipom Kraljevo Hajduka rezultatom 6:0, a pored ubedljive pobede, navedeni susret će ostati upisan po još jednom detalju.

Naime, tokom susreta Stefan Milošević je postigao četiri pogotka čime je postao tek četvrti igrač ovog kluba kojem je to pošlo za rukom. Pre njega identično ostvarenje zabeležili su Bogoljub Radenković 2.oktobra 1994. godine protiv Zvezde iz Čukojevca (7-2), Boris Milovanović 13. juna 2021. godine protiv Budućnosti iz Samaila (4-0), dok je apsolutni rekorder Dragan Čolović koji je 23. septembra 2001. godine u ubedljivom trijumfu od 8:0 nad Žičom, postigao pet pogodaka.

Foto: FK Morava Mrsać

Svoje ime je zlatnim slovima upisao u klupske anale

 

Međutim, ono što izdvaja ostvarenje Stefana Miloševića, jeste činjenica da je upravo on prvi fudbaler u klupskim analima koji je četiri pogotka potigao na gostujućem terenu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Жињак

18.04.2023 17:14

Каква сензационална вест 😂