POTPUNI DEBAKL LIDERA: Beli Orlovi u brišućem letu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.04.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dogodilo se ono u šta je malo ko verovao.

POTPUNI DEBAKL LIDERA: Beli Orlovi u brišućem letu! (VIDEO)

Foto: FK Beli Orlovi Tobolac

Jedan od interesantnijih duela 26. kola Druge rasinske okružne lige odigran je u Tobolcu gde su domaći Beli Orlovi dočekali lidera dosadašnjeg toka takmičenja, ekipu Velike Drenove iz istoimenog mesta.

 

Prvi ovosezonski susret dve ekipe koji je odigran u okviru devetog prvenstvenog kola, 12. oktobra prethodne godine, ubedljivo je pripao fudbalerima Velike Drenove rezultatom 5:0 i malo ko je verovao da se susret dve ekipe u Tobolcu može okončati na način kako je završen.

Derbi susret okupio je nešto manje od 200 gledalaca koji su više nego zadovoljni, po okonačnju meča, otišli kućama.

Domaća ekipa Belih Orlova demonstrirala je fudbal kojim je najvila proboj ka gornjem delu tabele. Nisu Tobolčani ustuknuli ped liderom i slobodno se može reći da su se upravo oni za sve pitali na terenu.

Mrežu gostiju iz Velike Drenove u prvom periodu igre zatresli su Popović i Vučić, da bi se goleada nastavila i u nastavku susreta kada su mrežu Velike Drenove zatresli i Egerić iz jedanaesterca, a konačan rezultat susreta postavio je Milić.

 

 

- Druga rasinska okružna liga, 26. kolo:

Beli Orlovi (Tobolac) - Velika Drenova (Velika Drenova) 4:0 (2:0)

Stadion: FK Beli Orlovi u Tobolcu

Gledalaca: 180

Strelci: Popović, Vučić, Egerić i Milić

U narednoj prvenstvenoj rundi Beli Orlovi gostuju u Dublju ekipi Kamenoresca 76, dok će Velika Drenova povratak na pobednički kolosek tražiti u duelu protiv Omladinca u Ugljarevu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading