ZA TV ŠPICE: Spektakularan pogodak viđen je u Draginju! Da li je ovo najlepši gol sezone? (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.04.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi je opravdao sva očekivanja.

ZA TV ŠPICE: Spektakularan pogodak viđen je u Draginju! Da li je ovo najlepši gol sezone? (VIDEO)

Foto: FK Pričinović

Prethodnog vikenda u okviru 19. kola Međuopštinske lige Pocerina odigran je derbi susret u kojem su se sastale ekipe domaće Vojvode Stepe Stepanovića i Pričinovića iz Pocerskog Pričinovića.

 

Domaća ekipa, koja trenutno drži drugu poziciju na tabeli sa identičnim bodovnim skorom kao i lider Mladost iz Pocerskog Pričinovića, ali i ima meč manje odigran, ostvarila je značajan trijumf kojim se približava ostvarenju cilja i plasmanu u viši rang takmičenja, Mačvansku okružnu ligu.

Ekipa iz Draginja je bolje ušla u susret i stigla do rezultatske prednosti u prvom periodu igre, ali je najlepši trenutak susreta zabeležen u nadoknadi vremena prvog poluvremena kada su gostujući fudbaleri stigli do poravnanja rezultata nakon slobodnog udarca sa preko trideset metara.

Lopta je nakon razantnog udarca završila u gornjem levom uglu golmana Barjaktarova koji je let lopte samo pogledom ispratio.

 

 

Potpuno je jasno da ovaj pogodak može ući i u izbor za najlepši pogodak na srpskim terenima u sezoni 2022/23.

Treba napomenuti da su do kraja susreta domaći fudbaleri ipak uspeli da stignu do drugog pogotka čime su ostvarili i zasluženi trijmf rezultatom 2:1.

Vojvoda Stepa (Draginje) - Pričinović (Pocerski Pričinović) 2:1 (1:1)

Vojvoda Stepa: Barjaktarov, Ignjatović, Maletić (Drobnjak), Dobrić, Stojanović, Lazić (Mihailović), Pajčin, Stanojević, Bogojević, Šušić, Svičević (Damnjanović)

Pričinović: Malešević, Stevanović, Simeunović, Rosić, Anđelić, Živković, Mićić, Marković (Pantelić), Antonić, Gajić, Milinković (Begović)

U narednom prvenstvenom kolu ekipa Pričinovića na svom terenu dočekuje Šipurske livade iz Šapca, dok ekipa iz Draginja putuje u Žabar gde će se sastati sa Dubravom Žabar 2020.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading