SKANDAL NA TRENINGU INTERA! Saigrači sprečili ŽESTOKU TUČU! Hrvat SPASAO živu glavu! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.04.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I to nekoliko časova pred meč sa Benfikom.

SKANDAL NA TRENINGU INTERA! Saigrači sprečili ŽESTOKU TUČU! Hrvat SPASAO živu glavu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Fudbaleri Intera u revanšu četvrtfinala Lige šampiona dočekuju Benfiku od 21 čas.

Klub sa "Meace" je trijumfalno prošao kroz "Luž" u prvom susretu i slavio sa 2:0, golovima Nikola Barele i Romelua Lukakua.

Očekivalo se da će revanš predstavljati puku formalnost i rutinski plasman na megdan gradskom rivalu Milanu, koji je eliminisao Napoli u dvomeču, međutim, izgleda da neće biti tako.

Dešavanja sa poslednjeg treninga "neroazura" govore da u Interu ne teče "med i mleko", pošto su se sukobili Andre Onana i Marcelo Brozović!

Samo zahvaljujući brzoj reakciji ostalih igrača, izbegnuta je žestoka tuča kamerunskog čuvara mreže i hrvatskog reprezentativca.

Tokom igre "u sredini", Onana je grublje startovao na Brozovića, koji je skočiio besan na golmana i odmah mu uzvratio.

Marcelo je prvo odgovorio verbalno, međutim, ostalo je nejasno šta je kazao Kameruncu, da bi potom čuvar mreže fizički nasrnuo na Marcela.

Tuča bi sigurno nastala, da se ekspresno nisu upleli ostali fudbaleri Intera, a najzaslužniji što su se strasti smirile bio je Romelu Lukaku, koji je čak prstom zapretio Onani.

Ostaje da se vidi hoće li trener Intera Simone Inzagi reagovati i ratobornog golmana i vezistu ostaviti na klupi u revanšu sa Benfikom.

Italijanski klub ima priliku da se večeras prvi put posle 13 godina i osvojene "triplete", pod komandom Žozea Murinja, dokopa polufinala u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading