SPEKTAKL U HALI SPORTOVA: Atletski miting novobeogradskih predškolaca ispunio sva očekivanja!

Autor:

Sport

25.04.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepa manifestacija u dobro poznatoj hali.

SPEKTAKL U HALI SPORTOVA: Atletski miting novobeogradskih predškolaca ispunio sva očekivanja!

Foto: PU 11. april

Atletski miting novobeogradskih predškolaca

U subotu, 25.3.2023. u Hali sportova „Ranko Žeravica“ (Hala sportova) održan je Mini atletski miting u organizaciji Gradske opštine Novi Beograd, Predškolske ustanove  „11. april“ i atletskog kluba „Novi Beograd“.

Na ovom jedinstvenom i za većinu mališana prvom sportskom takmičenju učestvovalo je oko 420 dece iz 35 naših vrtića.

Učesnike takmičenja, roditelje i vaspitače, pozdravili su Bojan Bovan, predsednik opštine Novi Beograd, Jelena Dubljević, direktorka PU „11. april“ i Emir Bekrić, naš proslavljeni atletičar, koji je naglasio da je i on novobeogradsko dete, a u sali je bila i njegova prva vaspitačica. 

Iako su za organizatore i roditelje, koji su zdušno navijali sa tribina, nagrade bile u drugom planu, sveukupni pobednički pehar ponela su deca iz vrtića „Srna“. Pehar za drugo mesto, pripao je ekipi „Naša radost“, a za treće ekipi vrtića „Petlić“.

U mini krosu pobedio je vrtić „Lastavica“, u mini sprintu s preponama deca iz „Čuperka“, a u disciplini skok udalj, ekipa vrtića „Čigra“.

- Važno je istaći da su na ovom mitingu sva deca dobila medalje i osećaju se kao pobednici. Ona deca koja nisu učestvovala bodrila su drugare sa tribina. Hala sportova je bila puna, a atmosfera podržavajuća - rekla je direktorka predškolske ustanove „11 april“, Jelena Dubljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading